İstanbul Kadıköy Taş Masajı

Taş Masajı

Masaj eskilerden günümüze kadar gelen bir uygulamadır. Tek başına masaj bile bazı hastalıkların tedavisi için uygulanır. Kası gevşeterek vücudun kan akışını hızlandırır. Hasta olan bölgedeki kirli kanı kalbe ulaştırarak tedavi eder. Vücudu dinlendirir. En ufak yorgunluk, bitkinlik, kol ayak sırt ve belde tutulma, damar tıkanıklığı gibi birçok hastalığa iyi gelir. Sadece el ile yapılabileceği bazı krem veya araç gereç kullanarak da yapılanı vardır. Bunlar birisi de taş masajıdır kadıköy taş masajı elena spa şubemizde uygun kampanya fiyatları ile satın alabilirsiniz.

Taş Masajı Nedir?

Uzak doğuda 3500 yıl önce Yin Huan Yong tarafından keşfedilmiştir. Bilinen en eski yöntemlerden birisidir. Minerallere sahip taşları güneş ısısında ısıtılarak uygulanır. Taş masajında en çok kullanılan volkanik taşlardır. Taş masajı ısıtılmış veya soğutulmuş taşların vücuda taşlar ile masaj yapılmasıdır. Genellikle taşlar müşteri gelmeden önce 34 derece ısıtılır yada soğutulur. Taşlar vücut üzerinde hareket ettirerek masaj yapılır. Sırt, kollar, eller, parmaklar üzerinde uygulanır. En son baş boyun ve yüzde uygulanır. Taş masajı uygularken birbirine çarparak oluşan sesin çıkmasına engel olunması gerekir. Bu sesten müşteri rahatsız olabilir.

Taş masajın faydaları

* Kasları yumuşatır ve gevşetir.
* Dolaşım sistemini uyararak kendi kendini iyileştirmesini sağlar.
* Strese iyi gelen etkili bir rahatlatma hissi verir.
* Toksinlerin deriden ve kaslardan atılmasını sağlar.
* Ağrıların ve kas spazmların iyileşmesine yardım eder.
* Sakinlik hissi vererek ruhsal iyileşme sağlar.

Ayrıca metabolizmayı hızlandırma etkisi vardır. Solunumu artırır, dokuların esnekliğini artırır, bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Hücrelerin oksijenlenmesini sağlar. Masaj ile birlikte kullanılan yağların emilmesini sağlar. Tıkanıklıkları açarak enerjinin dengelenmesini sağlar. Kan ve lenf dolaşımını hızlandırır. Vücuttaki negatif enerjinin giderilmesine yardımcı olur.

Taş Masajı Hangi Durumlarda Kullanılmamalı

Cerrahi müdahale edilmiş alanlarda ve açık yaralarda uygulanmamalıdır. Sinir hasarlarında ve his kaybı olan yerlerde kullanılmaması gerekir. Isıya karşı hassasiyeti varsa kişi taş masajını tercih etmemelidir. Dolaşımı hızlandığında kalp rahatsızlığı varsa dikkatli kullanılması gerekir. Hamilelerde uygulanması önerilmez. Çok ince ciltli yaşlı kişilerde kullanımı doğru olmaz. Çok sıcak uygulanır ve bölgede Hyperemi adı verilen kızarıklık oluşacağı için taş masajında kullanılmaması gerekir.

Randevu Alın

Daha Fazla Bilgi ve Randevu İçin Hemen Arayın Fırsatı Kaçırmayın Gece 24:00e Kadar Açığız!

Herşey Dahil Masaj Paketi

Paket içeriğimiz toplam 90 dakika sürüyor içerisinde sauna, buhar odası, Türk hamamı, Kese, Köpük ile sunuyoruz.

 
Bizi Arayın